Allsale - Logotype
  Supersök
 
 
  Sök varumärke
 
Visa
MasterCard
Klarna Faktura Konto
Postförskott
DHL
UPS
 
 

Smultronställen - Livets njutning!

Smultronställen är för oss platser som man besökt och man hela tiden vill komma tillbaka till. De ställen som publiceras här har vi fantastiska erfarenheter och upplevelser av och vill du veta mera så ring, vi delar gärna med oss...

Timberline Lodge - USA  (2010-09-12)

Rustika Timberline Lodge ligger på sydsluttningen av Mount Hood i norra Oregon, USA. Hotellet byggdes helt för hand av hantverkare på 1930-talet och invigdes 1937 av president Franklin D Roosevelt. Hotellet är nog mest känt för filminspelningen av the Shining (1980) som är en psykologisk thriller där Jack Nicholson hade huvudrollen. Man har årligen 1,4 miljoner gäster på anläggningen men endast 225.000 är skidåkare. Hotellet blev 1978 ett nationalhistorisk landmärke och för dig som vill veta mera är det bara att klicka dig in på www.timberlinelodge.com 

 

Alpbach - Vår egen favorit...  (2010-04-07)

Alpbach är en liten by som vi varje år besöker med våra barn och nära och kära. Här finner du det riktigt genuina och bevarade Österrike med dess byggnation, restauranger och skidåkning. Byn ligger vacker på en sydsluttning vilket gör att det finns sol mer eller mindre hela dagen och gissa om det är skönt på terasserna vid after-skin. Skidanläggningen är lagom stor och köer är aldrig något som vi har upplevt. Enda man behöver köa till är den otroligt goda utegrillade kycklingen på BögelAlm vid lunchtid men det är det väl värt!

 

Vi själva bor alltid utanför Alpbach hos familjen Mayer se www.aussergraben.at eller www.alpbach.at

Stora Karlsö - Stort lugn på stormig ö  (2009-09-22)

Den här "pärlan" har vi fått av en kund till oss, bofast på Gotland.
Du som tänker åka turbåt ut till ön, stanna över natten. Det är något alldeles speciellt att vara kvar på ön på kvällen och se solen gå ner i havet, vare sig du bor uppe i fyren eller nere i Hien.
Boendet håller god vandrarhemsstandard. Turbåten från Klintehamn tar cirka 30 minuter. De som en gång har besökt Stora Karlsö kommer tillbaka. Bevekelsegrunderna kan vara olika, orkidéfantasterna kommer i slutet av maj, de som vill se sillgrissleungarna kasta sig ut från klippkanterna kommer i slutet av juni och vi andra som bara vill njuta av det fantastiska landskapet kommer när som helst på året.

Aitutaki - Den blå lagunen  (2009-09-19)

Cook islands ligger mitt i Stilla havet och består av ett antal fortfarande orörda öar. Med flyg kommer du till huvudön Rarotonga och därefter kan du ta dig ut till Aitutaki som är en fantastisk atoll med den blåaste lagun som jag någonsin skådat. Här är råder en stabil temperatur året om och vattnet är klart och ljummet, perfekt för snorkling.

Ta gärna en tur ut till one foot island där man har picknick och njuter av orörda stränder.

Hotel Jagdhof - Neustift  (2009-09-11)

Drömmer du om en vistelse i Österrike utöver det normala skall du ta dig till Neustift som ligger 25 km söder om Innsbruck. När du passerar över Europabrücke på E45:an  svänger du in i en av Österrikes vackraste dalar som heter Stubaital som leder dig till en by som heter Neustift där Hotel Jagdhof ligger. Ett romantiskt 5-stjärnigt hotell med fantastisk atmosfär och gudomlig mat, att man får tillgång till en stor intern Spa-anläggning skadar ju inte heller...

Vill du lätta på plånboken ordentligt kan du välja rummen med egen bastu och bubbelpool.

 

På glaciären kan man åka skidor året runt och det otroligt vackra begsmassivet inbjuder till både vandring och klättring.

(för mera information www.hotel-jagdhof.at)

Anholt - En pärla mitt i Kattegatt!  (2009-09-10)

Med båt eller flyg tar du dig med enkelhet till denna paradisö mitt ute i Kattegatt. Här finner du milslånga sandstränder som är helt utan människor & trängsel.

 

Den Danska ön Anholt är Skandinaviens solsäkraste plats med över 300 soldagar per år. Här kan du ströva omkring och ta in på krogar och äta god dansk krogmat till rimliga priser.

 

Boendet är bäst på Bed and Breakfast, ett av Anholts absolut vackraste hus med personlig service. Ett besök på deras hemsida rekommenderas.

(Vill du veta mera? gå in på www.anholt.dk alt. www.anholt-bb.dk)

 

Seychellerna - Paradiset på jorden!  (2009-09-09)

Seychellerna är en grupp om 115 öar mitt ute i Indiska oceanen. Öarna omges av kristallklart turkosblått vatten och i havet finns ett rikt undervattensliv med sköldpaddor, barracudor, svärdfisk m.m. Temperaturen är behagliga 28-32 grader året runt och vattnet bjuder in dig till ca 28 grader.

 

Vi rekommenderar att även besöka de mindre öarna såsom Praslin, LaDigue, Bird- & Dennis island. Här saktar tempot ned avsevärt och du gör klokt i att ta med en god bok samt hög solskyddsfaktor.

 

Det kommer inte att vara den billigaste semestern i ditt liv men absolut den bästa. Vill du veta mera så kontaktar du oss på telefon 031-727 78 40

Borgo-Toscana-Italien  (2009-09-09)

Det finns många fantastiska platser i Toscana och du kan finna de bästa maträtterna och vinerna här. Vi bodde i ett litet samhälle som heter Borgo och  vi kom dit precis när vinrankorna börjar bli gröna, och vid den tiden märktes det inte av några andra turister. Ett oförglömligt minne är när en gammal man kommer på sin öppna traktor genom staden klädd i lamullströja, skjorta och finkeps. Över allt i byn finns mysiga matställen och små butiker att handla traktens fantastiska vin, om man inte gör ett besök direkt på vingården. 

 

Vill man ha lite mer liv och rörelse kan man åka till Regello där de har en marknad som är väl värd ett besök. Där kan man hitta allt från festskor till kryddor...

 

Inte långt därifrån finns det outletbutiker med de bästa klädmärken och det finns oändligt många sevärdigheter, som det lutande tornet i Pisa, munkkloster, ..

 

Men framför allt - Njuuut av den goda maten och vinet!

 

Vi rekommenderar
Matta Enigma Lime 200x280

10 500,00 SEK

Woodland Berry 140x200

5 300,00 SEK

3 250,00 SEK

Lechuza Mini Cubi Gul

250,00 SEK

Matta Bella Stripe 200x280

10 500,00 SEK

Newport Big Square Röd Örngott

279,00 SEK

Allsale of Brands AB

Datavägen 12A

S-436 32  ASKIM

SWEDEN

 

Tel  070 555 39 21

Nyheter
Om Allsale of Brands
Köpvillkor
Fraktvillkor
Mitt konto
Kontakta oss
Kundtjänst
Returhantering