Allsale - Logotype
  Supersök
 
 
  Sök varumärke
 
Visa
MasterCard
Klarna Faktura Konto
Postförskott
DHL
UPS
 
 

3 i 1 - går det?

Publicerad: 2010-12-29
Grillgaller, stekpanna och wok. Med de många möjligheterna Webers nya gjutjärnsset ger dig kan du imponera på familjen och skapa glädje kring grillen - varje dag.
Perfekta biffar, wokade grönsaker, ångkokta musslor, pannkakor och smakrik osso buco. Vattnas det i din mun också? Med din Weber finns många möjligheter till gastronomiska läckerheter – allt kan tillagas på en grill, och med det nya gjutjärnssetet tar du ett jättesteg i din karriär som grillmästare.
 
Woka, steka, rosta, sautera, flambera …
Det nya gjutjärnssetet är det ultimata grillkitet – både för nybörjare och för erfarna grillentusiaster. Med det till hands behöver du praktiskt taget aldrig gå in till köket igen. Tillsammans med familjen kan ni roa er vid grillen, hålla matoset ute – och uppleva den ena gastronomiska succén efter den andra. Det ska inte vara svårt att bli en riktig grillmästare – därför är gjutjärnssetet väldigt enkelt att använda. Fördelen med det är att du har alla de viktigaste redskapen nära till hands och att du snabbt kan woka, steka, rosta, sautera, bräsera och till och med flambera på grillen utan problem.
 
Insatser till allt
Grunddelen är ett grillgaller med ett hål i mitten, som du kan köpa en rad insatser till, vilket ger dig massor av olika tillagningsmöjligheter. Med woken kan du laga allt från wokade grönsaker med strimlat nötkött och risotto till kanderade äpplen och en läcker omgång osso buco. Byt ut woken mot stekpannan och du kan sautera rotfrukter, laga omelett, pannkakor och andra läckerheter. Och äntligen kan du få perfekta grillmönster på dina biffar eller kotletter varje gång, om du lägger gjutjärnsgallret på grillgallret. Smartare kan det nästan inte bli.
 
Gjutjärnssetets tre delar är designade för att passa alla Webers grillar, medan grillgallret passar till One-Touch®57 cm.
 
 
Veckans kampanj!
 

0,00 SEK

ALLTID FRAKTFRITT!

 
Design-artiklar
 
Newport Whistler Överkast Polar Bear
 
Horredsmattan Tjörn Svart
Horredsmattan Tjörn Svart 75x350
 
Skargaarden Tofta Kudde Plommon
Skargaarden Tofta Kudde Plommon
 
Lechuza Cubico Premium 30 Taupe

Allsale of Brands AB

Datavägen 12A

S-436 32  ASKIM

SWEDEN

 

Tel  070 555 39 21

Nyheter
Om Allsale of Brands
Köpvillkor
Fraktvillkor
Mitt konto
Kontakta oss
Kundtjänst
Returhantering