Allsale - Logotype
  Supersök
 
 
  Sök varumärke
 
Visa
MasterCard
Klarna Faktura Konto
Postförskott
DHL
UPS
 
 

Grillmetod - Cirkulär

Publicerad: 2011-05-02

Cirkulär grillmetod

 

Den här metoden passar för riktigt stora köttstycken, t.ex. hel kalkon. Men även pizza, bröd och kakor blir perfekta med den cirkulära metoden.

 

Lägg de varma briketterna på brikettgallret i en ring hela vägen runt längs kanten av grillen. Gör pizzan helt klar för grillning på en bit bakplåtspapper. Lägg sedan pizzan på grillen och låt den ligga 3 - 4 minuter under locket. Därefter tar du bort bakplåtspappret och låter pizzan grillas färdig direkt på stenen i 8 - 10 minuter beroende på degens tjocklek.
 
Om du grillar mer än 2 - 3 pizzor efter varandra bör du byta ut stenen allteftersom. Annars blir den för varm och pizzabotten bränns. Kom ihåg att ställa en droppskål mitt på brikettgallret, så att saften från maten inte rinner ner i grillen. Häll gärna lite vatten i droppskålen det hindrar köttsaften från att bränna fast och ge maten en otrevlig bränd smak. Lägg maten på grillgallret, precis ovanför droppskålen.

 

En annan läckerhet är grillade nachos med cheddarost och chilisalsa, som du kan tillaga i en kycklinghållare från Weber. Ställ hållaren över briketterna i 4-5 minuter, så har du ett gott tilltugg att bjuda vänner och familj på. 

 

 
Veckans kampanj!
 
Jacob Jensen T1 Telefon
Jacob Jensen T1 Telefon

795,00 SEK

ALLTID FRAKTFRITT!

 
Design-artiklar
 
Wüstohof Knivblock 7237
Wüstohof Knivblock 7237
 
Mondaine  Sport Safir Klocka 42
Mondaine Sport Safir Klocka 42
 
Zassenhaus Regensburg Pepparkvarn Blå
 
Boston Gingham Örngott Röd
Newport Boston Gingham Röd Örngott
 
Blanco Claron 400/550-T-F

Allsale of Brands AB

Datavägen 12A

S-436 32  ASKIM

SWEDEN

 

Tel  070 555 39 21

Nyheter
Om Allsale of Brands
Köpvillkor
Fraktvillkor
Mitt konto
Kontakta oss
Kundtjänst
Returhantering