Allsale - Logotype
  Supersök
 
 
  Sök varumärke
 
Visa
MasterCard
Klarna Faktura Konto
Postförskott
DHL
UPS
 
 

Grillmetod - 50/50

Publicerad: 2011-05-02

Grillmetod 50/50

 

Den här metoden är perfekt för mat som först ska brynas och därefter grillas en längre tid, för att bli helt genomstekt.

 
När briketterna är klara lägger du dem på brikettgallret på ena sidan av grillen.
På den andra sidan av brikettgallret ställer du en droppskål, som samlar upp köttsaften. Häll gärna lite vatten i droppskålen - det hindrar köttsaften från att bränna fast och ge maten en otrevlig bränd smak. Börja med att bryna köttet, t.ex. kycklinglår eller fläskfilé, direkt över de glödheta briketterna.
 
Därefter flyttar du köttet till den andra sidan av grillgallret över droppskålen. Där grillas det färdigt i indirekt värme. Över briketterna kan du placera grönsaker, t.ex. potatis, paprika och majskolvar i mindre bitar.
 
En annan läckerhet är grillade nachos med cheddarost och chilisalsa, som du kan tillaga i en kycklinghållare från Weber. Ställ hållaren över briketterna i 4-5 minuter, så har du ett gott tilltugg att bjuda vänner och familj på. 

 

 
Veckans kampanj!
 
Jacob Jensen T1 Telefon
Jacob Jensen T1 Telefon

795,00 SEK

ALLTID FRAKTFRITT!

 
Design-artiklar
 
Newport Chambray Örngott Blå
Newport Chambray Blå Örngott
 
Presentkort - 200 kr
 
HWAM Classic 4 Kamin
HWAM Classic 4 Kamin
 
Blanco Subline 340/160-U Siligranit/Alumetallic
 
Artwood Linen Stipe T2222

Allsale of Brands AB

Datavägen 12A

S-436 32  ASKIM

SWEDEN

 

Tel  070 555 39 21

Nyheter
Om Allsale of Brands
Köpvillkor
Fraktvillkor
Mitt konto
Kontakta oss
Kundtjänst
Returhantering